Programma
Proper ornaments web

The Proper Ornaments

The Proper Ornaments

zondag 20 september 2020

zondag 20 september 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)

Nederlands:
Het concert van The Proper Ornaments op 20 september is afgelast vanwege het annuleren van de tour van de artiest. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo 

English:
The The Proper Ornaments concert on September 20th is cancelled due to the cancellation of the artist's tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo

======

The Proper Ornaments maakt indiepopmuziek, minimalistisch en klassiek, aanstekelijk en tijdloos. Een beetje zoals The Velvet Underground en The Jesus & Mary Chain, maar dan iets meer gepolijst en moderner. De band bestaat uit leden van Ultimate Painting, Veronica Falls en TOY. Na het succesvolle 'Foxhole' uit 2017, is de band uit Londen nu terug met 'Six Lenins'. Op het album, gekenmerkt met rijke arrangementen, klinken de nummers moeiteloos en verfijnd tegelijk, zoals de Britten dat al jaren aan het polijsten zijn. 

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Kijk voor meer informatie hieronder.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Proper Ornaments

Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webwinkel. 

Op zondag 20 september komt indiepopband The Proper Ornaments naar Paradiso voor een concert. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Proper Ornaments

Crepuscular Child

Op zondag 20 september komt indiepopband The Proper Ornaments naar Paradiso voor een concert. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Proper Ornaments

Memories

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma