Programma
The kik

The Kik

donderdag 9 januari 2025

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 25,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

The Kik, de band van Dave von Raven, is terug met de nieuwe hitsingle 'Daggie Niet Gelachen'. Het vrolijkstemmende lied is een ode aan het leven en de gezelligheid. Het refereert aan de wijze lessen die Von Raven van zijn oma meekreeg en is - zo zou je kunnen stellen - het lijflied van Dave. "Een daggie niet gelachen, is een daggie niet geleefd."

'Daggie Niet Gelachen' is de eerste single van het nieuwe album 'Bal Populaire'. Een verzameling nieuwerwetse levensliederen. Opgenomen in de legendarische Telstar Studio's in Weert.

The Kik bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Kees Schaper en Paul Zoontjes. De band maakte tot op heden vier eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, JIN), een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Kik
The Kik

The Kik

Daggie Niet Gelachen

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma