Programma
HF 2019 photos 5 copy

The Handsome Family

The Handsome Family

zondag 2 april 2023

zondag 2 april 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 29 april 2020, 24 februari 2021 en 4 maart 2022. Tickets gekocht voor die datums zijn ook geldig voor deze datum.

The Handsome Family is een songwriter-duo uit Amerika dat al meer dan 25 jaar samen muziek maakt, en sinds het begin ook kind aan huis aan Paradiso is. We kennen ze onder meer van de titelsong van het eerste seizoen van True Detective, ‘Far From Any Road’, welke inmiddels meer dan tientallen miljoenen keer gestreamd is. Brett en Rennie Sparks vormden het duo in hetzelfde jaar dat zij elkaar het ja-woord gaven. De rollen werden verdeeld: Brett maakt de muziek en Rennie schrijft de teksten. En dat werkt uitstekend: intense, helder beschrijvende teksten worden aangevuld door opbeurende muzikale voorstellingen en af en toe een psychedelische uitspatting. 

Artiesten als Andrew Bird en Amanda Palmer coverden al songs van de band, en ook Bruce Springsteen en Ringo Starr mogen ze rekenen tot hun fans. Sinds het debuut ‘Odessa’(1995) heeft de band maar liefst elf albums uitgebracht waarvan het laatste wapenfeit ‘Unseen’ is. Zowel hun debuut als 'Milk And Scissors' brengen ze nu opnieuw uit, dus we kunnen in Paradiso aardig wat nummers van die albums verwachten. Romantische smacht, mysterie en hints naar de schoonheid der natuur: The Handsome Family brengt zoveel mogelijk elementen samen in kleine countryfolkliedjes.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • The Handsome Family
Hqdefault 220204 161526

Gold

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma