Programma
The dubbeez

The Dubbeez

The Dubbeez

donderdag 8 februari 2018

donderdag 8 februari 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:15

Het concert van The Dubbeez is verplaatst van 5 oktober naar donderdag 8 februari 2018. Locatie, aanvang en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 7 februari 2018 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: 

www.paradiso.nl/web/kaartverko...

De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Dit septet weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Met het strakke ritme-tandem Earl op drums en zijn zus Olivia op bas legt The Dubbeez een solide fundament onder hun eigen, sprankelende composities. De vocals van Quincy en Joanne houden het dansend publiek bij de les, terwijl de strakke synthesizerlines van Bobby, en de stratosferische improvisaties van gitarist Mills op zijn Fender het geheel onder aangename spanning zetten. Toen The Dubbeez vorig jaar in Amsterdam mocht openen voor Alpha Blondy kreeg het jonge zevental met gemak de grote zaal van Paradiso aan het dansen. Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nualgelden als een grote belofte, die ook buiten de wereld van reggaeliefhebbers de muziekliefhebbers heeft weten te overtuigen. Getuige de vele optredens op zowel world music, reggae en popfestivals alsmede de uitverkiezing voor Noorderslag 2017 en een daarmee samenhangende TV optredens. In het voorjaar van 2017 hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in Kingston, Jamaica. 

Na afloop van dit concert kan je blijven voor de afterparty van Reggae Vibrations! DJ's Empress Messenjah, Ike Melchizedek en Madbwoy zorgen voor de muziek. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Dubbeez
Dubbeez thumb

Obsession

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma