Programma
Dawn Brothers Facebook Event Foto club tour voorkeur

The Dawn Brothers + Special Guest

The Dawn Brothers + Special Guest

zaterdag 15 december 2018

zaterdag 15 december 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Alhoewel The Dawn Brothers geen bloedverwanten zijn, zijn het wel degelijk broeders in de rock 'n roll. Geïnspireerd door grote classics als The Band, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en Otis Redding, brengen ze pure rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief. Met hun debuut album 'Stayin’ Out Late' rijden de Dawn Brothers op een muzikale golf van het verleden naar de toekomst en leveren daarmee een overtuigend bewijs dat soulvolle rock ’n roll altijd actueel blijft. In hun eigen woorden: “We play the old souls from the phuture.”

Op  de gloednieuwe single ‘Sweet Love’, het veelbelovende voorproefje  van het tweede album, klinkt de  band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. Ook  in Paradiso zullen de jeugdvrienden, die haast weggelopen lijken te zijn uit een film van Quentin Tarantino, vriend en vijand achterlaten in een stofwolk  van soulvolle rock.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • The Dawn Brothers

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 180601 105426

Sweet Love

Hqdefault 180531 133848

Holy Water

Hqdefault 180531 133848 1

Get Down The Road

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma