Programma
25498042 909043332588661 6358741932022178179 n

The Brahms, Son Mieux

The Brahms, Son Mieux

donderdag 17 mei 2018

donderdag 17 mei 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

The Brahms combineert aanstekelijke en melodieuze hooks, met traditionele Afrikaanse grooves en ritmes. Doeltreffend, dansbaar en fris. The Brahms is ontstaan op de Herman Brood Academie en timmert keihard aan de weg. Hitgevoelig en opzwepend. Met hun eerste single ‘Golden’ had de band meteen een 3FM Megahit te pakken. De eerste single van het nieuwe album, ‘Sleep’ laat een nieuwe, overweldigende kant van de band zien. Deze nieuwe sound is grotendeels te danken aan een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). Met debuutalbum ‘Me And My Damn Dreams’ op zak gaat de band het komende jaar op tour.

De Haagse band SON MIEUX is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekscene. De band, onder leiding van zanger Camiel Meiresonne, speelde al op Where The Wilde Things Are en Paaspop en ging op tour met DI-RECT, The Brahms en HAEVN. Met ‘Feels’, ‘Easy’ en 3FM Megahit ‘Even’ scoorde de band bovendien een paar flinke hits. Alle liedjes die tot nu toe verschenen, zijn verzameld op de EP ‘Vice Versa’. Van het aankomende debuutalbum (2018) is inmiddels de single ‘Hiding’ verschenen – een heerlijk voorproefje!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Brahms
  • Son Mieux
The Brahms Youtube Image 1

Stadium GT

Son Mieux Youtube Image 1

Hiding

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma