Programma
Sylviek

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Monday 18 April 2022

Monday 18 April 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 1 februari 2022. Gekochte tickets voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert.

De stijlvolle Vlaamse singer-songwriter Sylvie Kreusch verscheen in 2016 voor het eerst ten tonele op het album van Warhaus, het soloproject van Balthazar's Maarten Devoldere. In 2019 bracht ze haar solo debuut-EP 'BADA BING! BADA BOOM!' uit, die in 2021 werd opgevolgd door de EP 'Montbray'. Kreusch valt op door haar unieke mix van stijlen en invloeden; ze is niet geïnteresseerd in popmuziek met een concreet statement: mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Hoe dat klinkt? Als donkere, spannende pop met invloeden van indie en alternative. Ze combineert haar muziek daarnaast veelvuldig met visuele kunst en trekt hiermee ook veel aandacht in de internationale film- en modewereld. Na het voorprogramma van Eefje de Visser te hebben verzorgd in Paradiso komt Sylvie Kreusch in 2022 terug naar Amsterdam voor een eigen concert in Bitterzoet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Sylvie Kreusch
Sylvie Kreusch - Live

Sylvie Kreusch

Live

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma