Programma
Suzan Freek website

Suzan & Freek + Meau

Suzan & Freek + Meau

dinsdag 4 januari 2022

dinsdag 4 januari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Suzan & Freek op 4 januari is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 14 april 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo. Onderaan dit bericht vind je een statement van de artiest.

Het populaire duo Suzan & Freek voert de Nederlandse hitlijsten aan met hun pakkende popnummers en liefdevolle samenzang. Hoewel de carrière van het tweetal voor velen uit het niets lijkt te zijn ontstaan, timmeren ze al jaren aan de weg. Eerst maken ze online furore met eigen versies van bekende hits onder de noemer ‘De Minuut’. Dat resulteert uiteindelijk in een uitverkochte clubtour, zelfs nog voordat er eigen materiaal werd uitgebracht. Met debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles; het eerste zelfgeschreven nummer is een enorme hit en ook opvolger ‘Blauwe Dag’ is goed voor een top 5-notering in Nederland en België. In september 2019 verschijnt het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’, dat in februari 2020 wordt bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. 

Support: Meau

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Suzan & Freek
  • Meau
Hqdefault 210527 235510

Suzan & Freek

Goud

Hqdefault 210527 235511

Suzan & Freek

Als Het Avond Is

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma