Programma
Persfoto gallowstreet

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Enter The Gallowstreet

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Enter The Gallowstreet

Friday 17 November 2023

Friday 17 November 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:59

Dit evenement maakt onderdeel uit van Super-Sonic Jazz Festival 2023.

De volgende tickets zijn geldig voor deze avond:

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Weekpasse-partout

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Weekendpasse-partout

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Vrijdag Festivalticket

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Vrijdag Clubnachtticket

- Ticket to the Tropics 2023 pas

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Super-Sonic Jazz presenteert vernieuwende artiesten die bewegen op het snijvlak van jazz. Op het festival zijn zowel nationale als internationale artiesten te bewonderen die invloeden van traditionele jazz combineren met soul, hiphop, elektronische, klassieke en niet westerse muziek. Super-Sonic Jazz Festival 2022 vindt plaats van woensdag 16 en zondag 20 november 2022 in Paradiso, De Duif en Rush Hour in Amsterdam.

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Club Night

Enter The Gallowstreet · The New Originals Soundsystem · LIKEMINDS · Jembaa Groove · Estafette - Duo Penossi

Line-up

Grote Zaal

  • Gallowstreet
  • Jembaa Groove
  • LIKEMINDS
  • TNO Soundsystem
  • Duo Penossi - Platypus Record Shop

Gallowstreet

Gallowstreet is al meer dan een tien jaar een begrip, de Amsterdamse brassband is voor velen bekend door hun energieke, vakkundige blaaswerk dat ze naar Lowlands, North Sea Jazz, Dour en vele andere andere festivals in binnen en buitenland bracht. Gallowstreet mixt genres door elkaar met een missie: het moet dansbaar, herkenbaar en meeslepend zijn. Noem het Giorgio Moroder meets Ennio Morricone, Justice meets Jungle, Daft Punk met blazers, een stukje dance, fusion-jazz met 4 tot the floor stadionrock. In het voorjaar van 2024 verschijnt er een nieuw album van de band, waarmee ze reflecteren op alle avonturen die de band in haar tienjarig bestaan heeft beleefd. De band grijpt qua sound terug naar het debuutalbum ‘Battleplan’ en staat bol van strijdbare blazer-anthems. Op Super-Sonic Jazz komt Gallowstreet alvast een voorproefje geven.

Gallowstreet - DeLorean Cowboy

Gallowstreet - DeLorean Cowboy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

LIKEMINDS

LIKEMINDS is een muziekduo uit Amsterdam, bestaande uit LYMA en Rebiere. Hoewel ze in veel opzichten op elkaar lijken, lijkt dit muziekteam elkaar perfect aan te vullen in hun vaardigheden. Ze vinden de perfecte balans tussen songwriting en avonturen in het wilde weg. Hun geluid balanceert tussen soul, hiphop, elektronische muziek en nog veel meer, maar is nooit helemaal in een hokje te plaatsen. 

Press pic likeminds

Jembaa Groove

Jembaa Groove is een 7-koppige Afro-soulgroep, ontstaan in Berlijn. Samen maken ze soulvolle ritmes in combinatie met highlife, beïnvloed door het Amerika van de jaren zeventig maar ook door traditionele West-Afrikaanse klanken uit Ghana.

JEMBAA 1

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma