Programma
Sugarballfb

Sugar Ball

Sugar Ball

zaterdag 10 november 2018

zaterdag 10 november 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Een mierzoet (Bungalup) onderonsje staat te gebeuren op zaterdag 10 november. Het jaarlijkse ‘Ball’ op Bungalup zal terugkeren in de vorm van een clubnacht in Paradiso.

Op zaterdag 10 november verandert Paradiso in een suikerhuisje voor het ‘Sugar Ball’. In de nacht naar Sint Maarten toe tref je overal in Paradiso kleurrijke en verslavende suikers aan. Met in de kleine zaal de ‘Candy Shop’, de kelder wordt het ‘Gas op die Lollie’ en de grote zaal het ‘Sugar Ball’. 

Dresscode?
Zo zoet mogelijk natuurlijk! 

LINE UP
GROTE (BAL)ZAAL:
Benny Rodrigues, Michel de Hey (official), Joost van Bellen, The G-Team& MC Emy Perez
De grote (bal)zaal van Paradiso wordt deze avond helemaal omgetoverd tot het befaamde Suikerhuisje van Hans & Grietje waar je vet gemest zult worden door bovenstaande namen.

KELDER: GAS OP DIE LOLLIE!
Aqua Mundo Soundsystem: Sunny & Alamaison, Armin van Buurtfeest, Bungalow Bashmore: Mikey Biemans & Tim Hoeben, Huisje 100: Kevin Bonet & Tom Caron
In de Kelder van Paradiso vieren we de bunga sfeer van weleer nog een keer en doen we gewoon lekker alsof er niets is veranderd. Samen met het team dat verantwoordelijk was voor de allerheetste Aqua Mundo party ooit, die onvergetelijke Saffraan vibes creëerden en de beste en intiemste pre parties en afterparties in de huisjes organiseerden. Je kent ze wel, ze draaien niet alleen lekker maar zijn ook lekker.

KLEINE ZAAL: CANDY SHOP
Roger Brouwn, Carribean Ray, Slick, Mr Nice Guy & Djoevenile
De Bovenzaal van de Paradiso verandert in een heuse Candyshop waar de zoetigheid van het plafond zal druipen, de muziek je zal laten plakken en je de saus overal vanaf mag likken. De muziek zal wordt verzorgd door het team dat je kan kennen van feestjes als Chicken Wings, RnB Karaoke en Dope Boys, maar vooral van de heerlijke sexy bungalup avonden in de Saffraan. 



Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma