Programma
IMG 8697

Stippenlift

Stippenlift

donderdag 23 december 2021

donderdag 23 december 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Stippenlift op 23 december 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 28 december 2021 in de Grote Zaal om 15:00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Stippenlift is het alter ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. De zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk. 

Na bescheiden kersthit 'Huilen (kerst)' in 2016 bracht Stippenlift in 2018 'Kerstfan' uit: een melancholische plaat over de emotionele leegte tijdens en rondom kerst. Een jaar later volgde single 'Niemand Viert Kerst Met Mij' en afgelopen jaar bracht hij samen met Firoza 'Kerst In De Eighties' uit. 

Ook in 2021 staat er genoeg kerstigs op de planning, want naast een nieuwe single en een samenwerking met modeontwerper Bas Kosters, kunnen we na een gecancelde editie in 2020 eindelijk weer samen huilen bij Stippenlifts traditionele kerstshow in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Stippenlift
Hqdefault 211019 190040

Stippenlift

Niemand Viert Kerst Met Mij

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma