Programma
Steel Pulse DSC 7907 Credit Patrick Niddrie

Steel Pulse

Steel Pulse

donderdag 7 mei 2020

donderdag 7 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Steel Pulse op 7 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op dinsdag 4 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The May 7th concert of Steel Pulse is postponed to Tuesday May 4th 2021. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

De Britse reggae band Steel Pulse wordt gezien als één van de vele pioniers die de muziekstijl hebben gemaakt tot wat het tegenwoordig is. De driekoppige groep reist nog altijd de hele wereld over en wordt bewonderd door jong en oud. Steel Pulse zet zich al sinds het ontstaan van de band in 1978 af tegen hebzucht en materialisme. Het meest recente album kwam begin dit jaar uit en debuutsingle 'Stop You Coming And Come' gaf een voorproefje van wat men anno 2019 van de band kan verwachten. Melodieën afkomstig van oude volksstammen, gecombineerd met pakkende teksten en vele Afrikaanse invloeden vormen de rode draad van het nieuwe album.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Steel Pulse
Hqdefault 191112 072118

Steel Pulse Live At California Roots 2019

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma