Programma
SSC Paradiso 3

Special Social Club

Special Social Club

dinsdag 21 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:15, Hoofdprogramma: 19:00

Bij deze avond wordt extra rekening gehouden met bezoekers met een fysieke/mentale beperking.

Op dinsdag 21 maart organiseert Paradiso in samenwerking met Special Social Club een feestelijke avond vol live muziek, DJs en dansen tijdens de Dinsdagavond in Paradiso (DIP). Een avond dat toegankelijk is voor mensen met een beperking, waarbij iedereen zichzelf kan zijn en waarbij iedereen de grootste lol heeft met elkaar! Hiphop trio Rens, Jaïr & Ome Uncle geven een dynamisch optreden van oldschool r&b, Nederhop tot elektronische pop en singer-songwriter Sterre Weldring zal als support haar melancholische stemgeluid gebruiken om prachtige verhalen te spelen en zingen. Dj Avalon en dj Bobo draaien de allerleukste hitjes. 

Ontmoet nieuwe mensen, dans erop los of zit lekker aan een tafeltje en geniet van de muziek!

Line up:

  • Rens, Jaïr & Ome Uncle
  • Support: Sterre Weldring
  • DJ Avalon 
  • DJ BOBO


De Special Social Club
Een dansvloer waar iedereen zich veilig en zichzelf voelt, waar je gezien wordt en waar je je even kunt terugtrekken als je dat nodig hebt, waar iedereen naar binnen kan ongeacht zijn beperking en waar we met zijn alle helemaal los gaan. Dat is De Special Social Club! 

De Special Social Club zorgt ervoor dat mensen met een beperking niet beperkt worden om van het leven te genieten! Al 3 jaar organiseren ze de leukste inclusieve en toegankelijke uitgaansfeesten in Amsterdam, Utrecht en in Rotterdam.


Voorzieningen:

  • Rolstoel toegankelijk
  • MIVA toilet
  • Prikkelarme ruimte
  • Mogelijkheid om opgehaald/teruggebracht te worden vanaf Centraal station. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].


Veiligheid & Voorbereiding:
Ben je benieuwd naar de veiligheid en toegankelijkheid en wil je goed voorbereid op weg? Bekijk dan dit document. 

Rolstoeltoegankelijkheid:
Wanneer je met rolstoel naar Paradiso wilt komen, ben je vanaf openingstijd welkom via de zijingang. We adviseren je om tien minuten voordat de deuren opengaan aanwezig te zijn bij de zijingang van Paradiso. Deze bevindt zich met je gezicht naar Paradiso aan de linkerzijde van het gebouw en is bereikbaar met een ramp. De helling hiervan heeft een hellingshoek van 7,5 graden en een hellinggetal van 14,1 procent. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, dit geldt altijd.  

Tickets en lidmaatschappen worden gelijk bij de zijingang door de receptionist gescand. Eventuele begeleiding heeft geen ticket en lidmaatschap nodig. Verder is er een mogelijkheid om bij de receptionist een sleutel van de personenlift te krijgen. Daarmee zijn het rolstoeltoegankelijke toilet in de kelder en de verschillende ruimtes bereikbaar. De afmetingen van de personenlift zijn: Breedte: 80cm, Diepte: 140cm, Hoogte: 199cm hoog. Max. 375kg  
 
Paradiso heeft lockers die ter plekke, middels QR-code en smartphone te reserveren zijn. Na betaling krijg je van het systeem automatisch een lockernummer. De locker kan zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevinden en is ook niet altijd op persoonlijke ooghoogte. Wanneer je gebruik wil maken van een locker op eigen ooghoogte, kan deze worden gehuurd bij de aanwezige locker hosts.  
 
Paradiso heeft geen eigen rolstoelen. 

Herkenbaarheid:
Heb je vragen tijdens het evenement? Het SSC-team loopt met een herkenbare badge op. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Rens, Jaïr & Ome Uncle
  • Sterre Weldring
Rens Jair Ome Uncle Staartvande Draak

Rens, Jaïr & Ome Uncle - Staart van de Draak

Rens, Jaïr & Ome Uncle - Staart van de Draak

Sterre Weldring NPO2

Sterre Weldring - Remedy

Sterre Weldring - Remedy (Live NPO 2)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma