Programma
Coconut Press Will Haslingden

Sons of the East + Ocie Elliot

Sons of the East + Ocie Elliot

Thursday 16 August 2018

Thursday 16 August 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht.

Sons Of the East is een indie-folk band uit het noorden van Sydney, Australië. De vrienden Dan Wallage, Nic Johnston en Jack Rollins hebben hun populariteit vorig jaar zien stijgen met meer dan 30 miljoen Spotify Streams, 6,5 miljoen YouTube-weergaven en (inmiddels) 25.786 Facebook-volgers.

De tweede release van de band, ‘Already Gone’, is een uitgebreide 8-track EP die hun moderne alternatieve folk geluid verbreedt. Een bonte akoestische/elektrische mix zowel live als op plaat, die aangevuld wordt door soulvolle zang en aanstekelijke energie die inspiratie haalt uit alles van Neil Young, Johnny Cash, Fleetwood Mac en The Kinks.

Voorprogramma: Ocie Elliot
Ocie Elliot bestaat uit Jon Middleton (Jon & Roy) en Sierra Lundy uit Victoria, Canada. De twee ontmoetten elkaar op een festival op het kleine Salt Spring Island, waar hun liefde voor muziek en de chemie van hun stemmen meteen voor een connectie zorgde. Met hun unieke mix van hedendaagse muziek en indie folk laat het duo zich inspireren door artiesten als Simon en Garfunkel, Angus en Julia Stone en Gillian Welch. Eind oktober 2017 brachten ze hun eerste EP uit, opgenomen in de bossen van Vancouver Island. De EP zorgde meteen voor internationale aandacht voor de band. Sindsdien heeft de band voorprogramma’s verzorgd voor onder andere Mason Jennings, Joshua Hyslop en Current Swell. En voor 2018 staat alweer een nieuwe EP op de planning.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Sons Of The East
  • Ocie Elliott
Hqdefault 180514 141838

Lost Cause

Hqdefault 180514 141840

Into The Sun

Hqdefault 180607 102814

Down By The Water

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma