Programma
Son Mieux persfoto

Son Mieux

Saturday 25 May

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 34,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Het zevenkoppige band Son Mieux brengt precies de muziek die we nodig hebben in deze roerige tijden: vrolijke, dansbare pop met disco-invloeden. Rijke arrangementen in de stijl van de jaren zeventig, vermengd met persoonlijke verhalen en moderne producties. Hun tweede album, 'The Mustard Seed' werd eind 2021 uitgebracht en won een Edison. Maar het grootste succes moest nog komen in de vorm van hitsingle 'Multicolor'; het nummer liet de band plotsklaps uitgroeien tot één van de meest succesvolle Nederlandse bands van dit moment. Na twee uitverkochte shows in AFAS live in november 2023 komt de band dit voorjaar terug voor een show in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Son Mieux
Son Mieux

Son Mieux

Multicolor

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma