Programma
Websnappedankles

Snapped Ankles

Snapped Ankles

vrijdag 8 oktober 2021

vrijdag 8 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Let op: dit concert is verplaatst van 8 oktober 2021 naar dinsdag 19 april 2022. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Het mysterieuze Snapped Ankles is een experimentele postpunkband uit Oost-Londen. De band is opgericht in 2011, toen zij optredens gaven tijdens do-it-yourself avonden waarbij ze live improvisaties creeërden, aangevuld met synthesizers. Een poppodium is daarom ook bijna een vreemde plek voor het trio om op te treden, aangezien ze vaker ''iets'' organiseren in garages of leegstande loodsen. Het kwartet omschrijft zichzelf als agrocultural-punktronica, wat dat dan ook moge betekenen. Je hoort vooral de noise, drone en post techno wat doet denken aan namen als Holy Fuck en Health. Met het vierde album 'Forest Of Your Problems' biedt Snapped Ankles je een emotionele benadering van het bos, waarbij de sjamanen als vanouds weten om je aan het bewegen te krijgen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Snapped Ankles
Hqdefault 210323 190528

Snapped Ankles

Hqdefault 210324 163044

Snapped Ankles

Rhythm Is Our Business

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma