Programma
Snapped ankles henge

Snapped Ankles, HENGE @ Indiestad

Snapped Ankles, HENGE @ Indiestad

Sunday 24 November 2019

Sunday 24 November 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Op zondag 24 november kun je in Paradiso terecht voor een kosmische, psychedelische krautrock en punktrip. Op het affiche staan excentrieke bands HENGE en Snapped Ankles, beiden weten hun muziek te combineren met een buitenaardse art performance.

Tijdschema:
KELDER
19:30 uur: Pizzagirl

GROTE ZAAL
20:30 uur: HENGE
22:00 uur: Snapped Ankles

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Snapped Ankles
  • HENGE

HENGE

Het HENGE bestaat uit een gezelschap buitenaardse wezens die naar Paradiso komen met hun psychedelische spacerock om de Aarde te redden en een boodschap van liefde over te brengen. Op deze avond zal een stripboek van het collectief onthuld worden. Om kunst en creativiteit aan te moedigen, kan de strip worden verkregen via een kunstruil. Je kunt je eigen uitgave in beperkte oplage ophalen door het te ruilen voor een eigen kunstwerk. HENGE biedt een duizelingwekkende combinatie aan psychedelica, prog rock en techno. Iets wat we op aarde nog niet kennen, in ieder geval. 

Op zondag 24 november staan de psychedelische acts HENGE en Snapped Ankles in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

HENGE

Moon

Snapped Ankles

Optredens van het Britse Snapped Ankles zijn een hele ervaring. Via performance art, film en muziek wordt de bezoeker meegenomen op een art-wave trip van heb ik jou daar. Een poppodium is bijna een vreemde plek voor het trio, aangezien ze veel vaker "iets" organiseren in leegstaande warenhuizen, woningen en garages. Muzikaal gezien varen ze op de kracht en groove van krautrock en postpunk en worden ze geïnspireerd door bands als NDW, Palais Schaumberg, Kraftwerk en This Heat. Tegelijkertijd hoor je noise, drone, post techno die je ook gewend bent van Holy Fuck en Health.

Op zondag 24 november staan de psychedelische acts HENGE en Snapped Ankles in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Snapped Ankles

Drink And Glide

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is te koop via de Paradiso webwinkel.
Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk vrijdag 22 november 17:00 uur. 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma