Programma
Smitty CREDITS shotbytychovv 07 banner

Smitty

Thursday 5 September

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Ticket € 17,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

De Nederlands-Dominicaanse Smitty pusht met zijn ongefilterde, authentieke sound en scherpe teksten door de Nederlandse hiphopscene. Met een vloeiende mix van Nederlands en Engels geeft hij een unieke internationale dimensie aan zijn muziek. Smitty is niet alleen een begenadigd rapper, hij produceert ook nog eens ruim tachtig procent van zijn muziek zelf. Hierdoor vertaalt hij zijn artistieke visie perfect naar meeslepende tracks met vaak een onverwachte kwetsbaarheid.

In 2022 bracht hij de EP 'Smithode' uit. De langverwachte opvolger, 'Tegen de Pijn', verscheen in december 2023. Als je ‘Smithode’ als een fluistering van Smitty’s kwetsbaarheid beschouwt, dan is ‘Tegen de Pijn’ het meedogenloze contragewicht.

Samen met DJ Leyroy, Aaron Hanenberg (gitarist) en Thomas Hanenberg (toetsenist) creëert Smitty een meeslepende publiekservaring die de zintuigen prikkelt.

Line-up

Bovenzaal

  • Smitty

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma