Programma
TSRC website

The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

maandag 13 april 2020

maandag 13 april 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van The Slow Readers Club op 13 april 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 10 april 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The April 13th, 2020 concert of The Slow Readers Club is postponed to Saturday, April 10th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

The Slow Readers Club is een vierkoppige band uit Manchester. Dat ze uit het Verenigd Koninkrijk komen is duidelijk te horen. Dit is niet per se te danken aan het Britse accent van zanger Aaron Starkie, maar vooral aan het feit dat de heren onvervalste Britpop maken. Keiharde gitaarriffs zorgen in combinatie met dansbare electropop voor een duister en tegelijkertijd sfeervol geluid. Komend jaar touren de Britten met het vierde album ‘The Joy Of The Return’, waarvan de leadsingle ‘All I Hear’ nu te beluisteren is.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • The Slow Readers Club
Hqdefault 200120 143405

Lunatic

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma