Programma
Sleater Kinney 1600x1200

Sleater-Kinney

zondag 18 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 27,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Sleater-Kinney is een Amerikaanse rockband die in 1994 -oorspronkelijk als punkband- is ontstaan als onderdeel van de riot grrrl-beweging. Ze staan bekend om hun feministische en progressieve politiek. Op het onlangs verschenen album 'Little Rope' verandert het emotionele landschap. Het album komt voort uit de diepten van verdriet en onderzoekt thema's als verlies, transformatie en het navigeren door een eeuwige crisis, reflecterend op een plotselinge persoonlijke tragedie van Carrie Brownstein. In samenwerking met producer John Congleton maakt de band verfijnde, emotioneel gelaagde arrangementen. De zang van Corin Tucker varieert van gecomponeerd tot rauw, wat in het nummer 'Untidy Creature' tot een hoogtepunt komt. ‘Little Rope’ getuigt van veerkracht en eerlijkheid te midden van een aangrijpend hoofdstuk in de legendarische carrière van Sleater-Kinney.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sleater-Kinney
Sleater-Kinney

Sleater-Kinney

Untidy Creature

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

GRATIS MET INDIESTADPAS

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma