Programma
Shooter Jennings press 2017

Shooter Jennings

Shooter Jennings

Tuesday 5 June 2018

Tuesday 5 June 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is wegens onvoorziene omstandigheden afgelast. Er wordt momenteel naar een nieuwe datum gezocht. Tickets kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Waylon Albright Jennings, beter bekend als Shooter Jennings is de enige zoon van country legendes Waylon Jennings en Jessi Colter. Met twee ouders als muzikant bracht Shooter zijn jeugd voornamelijk door in een tourbus. Rond zijn 16e ontdekte hij rock & roll (met name Southern rock en Guns N’ Roses) en verhuisde binnen aanzienlijke tijd naar L.A. om de band Stargunn op te richten. Na een aantal jaren met Stargunn herontdekte Jennings zijn outlaw country roots en besloot de band op te heffen om verder te werken aan zijn solocarrière. Zijn solo-debuut ‘Put The O Back In Country’ stamt uit 2005 en met Dave Cobb achter de knoppen produceerde hij tracks als “4th Of July”, “Steady At The Wheel” en publieksfavoriet "Manifesto No. 1.” In 2010 kwam Jennings op de proppen met het psychedeliccountry-rock concept album ‘Black Ribbons’, compleet met Stephen King als verhalenverteller en personage Will O’ The Wisp. Shooter Jennings laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en kiest zelf waar hij muzikaal naartoe wil. Tijdens deze show zullen Waymore's Outlaws hem vergezellen. Deze formatie bestaat uit voormalige leden van de Waylon Jennings recording & touring band, The Waylors, Richie Albright, bassist Jerry "Jigger" Bridges en steel gitarist Fred Newell. En met lead gitarist/zanger Tommy Townsend houden de Waymore’s Outlaws de Outlaw muziek in leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Shooter Jennings
Shooter Jennings Youtube Image 1

The Gunslinger

Shooter Jennings Youtube Image 2

The Other Life Pt. 1

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma