Programma
Sheer Mag 1600x1200

Sheer Mag + Lifeguard

zondag 4 augustus

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Inclusief daglidmaatschap

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sheer Mag
  • Lifeguard

Sheer Mag

Sheer Mag, bekend om hun kenmerkende mix van verfijnde rock en populistische songwriting, brengt 'Playing Favorites' uit, hun derde album en debuut bij Third Man Records. Met tien jaar ervaring in punkpodia en concertzalen op zak, levert de band krachtige emoties, catchy hooks en meesterlijke powerpop-anthems. Met een onmiskenbaar eigen geluid vertolkt Sheer Mag een meedogenloze compassie voor het leven, en stelt zichzelf ten doel boeiende, aangrijpende songwriting centraal te stellen in de hedendaagse rock.

Sheer Mag op Spotify

Lifeguard

Lifeguard is een dynamisch punktrio uit Chicago bestaande uit Asher Case, Isaac Lowenstein en Kai Slater. De drie maken hypnotiserende en energieke nummers waarin ritme, chaos, melodie, en drone in goed evenwicht blijven. Daarnaast weerklinken ook echo's van underground bands uit het verleden in hun muziek. Desalniettemin, put Lifeguard vooral inspiratie uit live optredens en de mensen om hen heen. 

Lifeguard - 17-18 Lovesong

Lifeguard - 17-18 Lovesong

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

GRATIS MET INDIESTADPAS

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma