Programma
E DSC04613 No Lights 1

Shame

Shame

zaterdag 23 oktober 2021

zaterdag 23 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Shame is verplaatst naar woensdag 30 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Postpunkband Shame werd gevormd in de Queen’s Head pub in Brixton, het voormalige hoofdkwartier van Fat White Family. De vijf leden richtten de band op in 2014, nadat ze elkaar leerde kennen door gemeenschappelijke vrienden van bands als Goat Girl, HMLTD en Dead Pretties. Binnen korte tijd mocht de band maar liefst twee keer het publiek op London Calling festival wegblazen en traden ze op bij Eurosonic, Lowlands en Into The Great Wide Open. In 2018 verscheen debuutalbum ‘Songs Of Praise’, waarin politieke boodschappen gemixt werden met humor en gitaarriffs. Datzelfde jaar gaf de band een onvergetelijk optreden in de grote zaal van Paradiso; de energie spatte van frontman Charlie Steen af, wat leidde tot een intens wilde liveshow. Binnenkort verschijnt opvolger 'Drunk Tank Pink', wederom een verzameling meeslepende, messcherpe en opruiende nummers die ongetwijfeld live helemaal tot hun recht komen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Shame

Van het Indiestad blog:

Op zaterdag 23 oktober geeft postpunkband Shame een optreden in Paradiso. Tickets haal je hier.

shame

Water in the Well

Op zaterdag 23 oktober geeft postpunkband Shame een optreden in Paradiso. Tickets haal je hier.

shame

One Rizla

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma