Programma
Sam Tompkins facebook

Sam Tompkins

Sam Tompkins

Monday 25 October 2021

Monday 25 October 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Sam Tompkins is verplaatst naar zaterdag 2 april 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit is het verplaatste programma van 16 maart 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of March 16th, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this new date.


De 22-jarige singer-songwriter Sam Tompkins begon zijn carrière als straatmuzikant in zijn woonplaats Brighton in Engeland. Zijn grote doorbraak volgde echter via YouTube, waar hij met zijn cover van Drake’s "Hold On We're Going Home" een grote viral hit scoorde. Dit leverde hem miljoenen views én een platencontract met het gerenommeerde platenlabel Island Records op. Sam staat bekend om zijn bijzondere stem en zijn edgy popgeluid vol invloeden van r&b en hiphop en heeft inmiddels al drie succesvolle EP’s uitgebracht. Ook gooide hij hoge ogen op showcasefestival Eurosonic Noorderslag 2020 in Groningen. Op dinsdag 16 maart zie je hem tijdens zijn eerste eigen Europese clubtournee in Paradiso in Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sam Tompkins
Op maandag 25 oktober geeft Sam Tompkins een concert in Paradiso in Amsterdam. Koop hier je officiële tickets.

Sam Tompkins

Charlie

Op maandag 25 oktober geeft Sam Tompkins een concert in Paradiso in Amsterdam. Koop hier je officiële tickets.

Sam Tompkins

Stand Ten Feet Away From Me

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma