Programma
SEATED 1

Sad Night Dynamite

zondag 3 november

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Het duo Josh Greacen en Archie Blagden, uit Somerset, maakte in 2020 hun intrede met een geluid dat de griezelige psychedelica van het gebied door de scherpe lens van hedendaagse paranoia duwde. De mixtapes ‘Vol.I’, ‘Vol.II’ en samenwerkingen met namen als Moonchild Sanelly en IDK hebben sindsdien een gevoelige snaar geraakt. De kenmerkende mix van surrealistische karakterstudies, humor en de serieuze ondertoon van de band heeft geleid tot miljoenen streams en uitverkochte tours over de hele wereld.

Ze verbinden de onwaarschijnlijke punten tussen hiphop, pop en storytelling. Deze mix is goed te horen op het debuutalbum ‘Welcome The Night’. Dit is een humoristische soundtrack voor het einde van de wereld, maar wel een die is ontworpen om een ontheemde generatie wat troost te bieden te midden van de onsamenhangendheid van het leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sad Night Dynamite
Sad Night Dynamite

Sad Night Dynamite

Who Does That Make Me?

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma