Programma
S10 website

S10 - 22:00 uur

S10 - 22:00 uur

donderdag 12 augustus 2021

donderdag 12 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Paradiso kan weer programma's organiseren omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld. Vanwege de beperkte zaalcapaciteit (maximaal 250 bezoekers) is het bij dit programma niet nodig een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te tonen bij de ingang. 
Je hoeft voor dit programma géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar. In Paradiso is het dragen van een mondkapje sinds 26 juni 2021 niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden deze bij verplaatsingen in het gebouw te dragen. Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen Paradiso. 

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Met meeslepende teksten en donkere producties vertelt S10 haar meest persoonlijke verhalen. Dit doet ze met rap, zang en spoken word. In haar muziek neemt ze de luisteraar mee in haar woelige mentale belevingswereld, maar laat ze tegelijkertijd haar veelzijdigheid horen op een aantal van haar dansbare tracks. De Volkskrant noemde S10 “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop” en voor haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd ze beloond met een Edison in de categorie ‘Alternative’. 

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Hqdefault 210224 131439

    S10 ft. Zwangere Guy

    Achter Ramen

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma