Programma
Ruben

Ruben Hein

Ruben Hein

zaterdag 26 februari 2022

zaterdag 26 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Ruben Hein is verplaatst van Tolhuistuin naar de Grote Zaal van Paradiso. Het tijdstip is niet gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. Voor algemene informatie over locatiewijzigingen, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

  • Programma met zitplaatsen

Ruben Hein is een popmuzikant, componist, presentator en orkestleider. Hij heeft vier studioplaten op zijn naam staan, won meerdere Radio 6 Soul & Jazz Awards en de Edison publieksprijs. Ook bracht hij een livealbum uit met het Metropole Orkest, was hij een tijdje lid van de Britse indieformatie Fink en is hij twee jaar artistiek leider geweest bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest.

Voor zijn nieuwste project 'OCEANS' combineert hij zijn twee grootste liefdes: muziek en natuur. Om de basis voor dit project te leggen ging Ruben voor een Artist In Residency naar de Zuidpool. Omgeven door niets anders dan eindeloze zeespiegels, pinguïns en walvissen kregen de eerste nummers al snel vorm. Over de eerste single ‘Guard Down’ zegt Ruben: "Hoe overweldigend de natuur ook is, het is tegelijkertijd een fragiele levenscyclus die eenvoudig verstoord kan worden, met desastreuze gevolgen."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ruben Hein
Hqdefault 211013 133135

Ruben Hein

Guard Down

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma