Programma
Ronnie Flex website

Ronnie Flex & The Fam + ADF Samski

Ronnie Flex & The Fam + ADF Samski

vrijdag 5 november 2021

vrijdag 5 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

Het moge duidelijk zijn dat Ronnie Flex een van de succesvolste rappers van Nederland is. De artiest heeft een abonnement op de hitlijsten met hits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’ en ‘Drank & Drugs’. In 2015 zet dit laatstgenoemde nummer de Capellenaar definitief op de kaart. Daarna volgen optredens op alle grote Nederlandse festivals en podia. In 2017 brengt hij zijn langverwachte debuutalbum ‘Rémi’ uit en het daaropvolgende jaar verschijnt ook zijn tweede album ‘NORI’. Eenmaal aanbeland in 2021 zit Ronnie Flex ook niet bepaald stil; onlangs sloeg in de handen ineen met zangeres Emma Heesters voor de nieuwe single ‘Alles Wat Ik Mis’. Het is een voorbode op zijn derde album, waarvan de nummers dit najaar door Ronnie Flex & The Fam gespeeld gaan worden in Paradiso.

Special guest: ADF Samski

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ronnie Flex
  • ADF Samski
Hqdefault 210517 233536

Ronnie Flex & Emma Heesters

Alles Wat Ik Mis

Hqdefault 210804 153052

Ronnie Flex & Yade Lauren

Goed Genoeg

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma