Programma
Rolling blackouts

Rolling Blackouts Coastal Fever + Dizzy

Rolling Blackouts Coastal Fever + Dizzy

Saturday 3 November 2018

Saturday 3 November 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Rolling Blackouts Coastal Fever maakt frisse indierock met levendige gitaarlijntjes, pop hooks en teksten vol droge humor. Sinds de oprichting door zanger en gitarist Fran Keaney in 2013 heeft de band uit Melbourne twee EP’s met in totaal 13 nummers uitgebracht. De naam Rolling Blackouts Coastal Fever is naar eigen zeggen een eerbetoon aan de zonnige muziek van bands als Orange Juice, The Go-Betweens en The Feelies. De band is getekend door het gerenommeerde Amerikaanse label Sub Pop, waarop het langverwachte debuutalbum 'Hope Downs' op 15 juni op uitkomt. De voorproefjes ‘Talking Straight’ en 'Mainland' zijn ijzersterke singles die alleen nog maar meer doen smachten naar de plaat. Na een Indiestad-concert in Paradiso Noord vorig jaar en een headline-spot op London Calling in mei, zijn de Aussies meer dan klaar voor eigen show in Paradiso Noord. 

Voorprogramma: Dizzy

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Rolling Blackouts Coastal Fever
  • Dizzy
Op woensdag 6 juni geeft Rolling Blackouts Coastal Fever een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Koop hier je tickets.

Talking Straight

Op woensdag 6 juni geeft Rolling Blackouts Coastal Fever een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Koop hier je tickets.

Mainland

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma