Programma
Roland cristal banner

Roland Cristal

zaterdag 22 februari 2025

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 21:00

Inclusief daglidmaatschap

Sinds 2016 brengt Roland Cristal technoproducties uit waarin internetsamples en stemmen uit zijn kindertijd samensmelten met eenvoudige en dreunende ritmes. Zijn DIY-universum heeft veel weg van het Parijse ravecollectief Dimension Bonus, maar soms ook van de atonale melodieën van Mr. Oizo of de minimalistische arrangementen van Kraftwerk.

De Franse producer heeft drie albums uitgebracht, waarvan de laatste, 'Menhirs', in maart 2024 het licht zag. Na een uitverkochte show in Bitterzoet in datzelfde jaar, keert Roland in 2025 terug naar Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Roland Cristal
Roland Cristal

Roland Cristal

Philippe Etchebest

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma