Programma
Rickde Leeuw website

Rick de Leeuw + Elsa Birgitta Bekman

Rick de Leeuw + Elsa Birgitta Bekman

woensdag 6 oktober 2021

woensdag 6 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Tijd lijkt geen vat te hebben op Rick de Leeuw. Nog altijd speelt hij in Nederland en België de spijkers uit de planken met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde. Aangemoedigd door de enthousiaste ontvangst van zijn cd ‘Zonder Omweg’ (2019) en de daaropvolgende succesvolle tournee, brengt hij sinds het voorjaar van 2020 een verrassende reeks singles uit. Bevlogen en nieuwsgierig verkent hij daarop nieuwe wegen en toont aan zowel muzikaal als tekstueel onverminderd relevant te zijn. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw album genaamd 'LIEG ME DE WAARHEID', dat van de zomer zal verschijnen en op woensdag 6 oktober in Paradiso Amsterdam gepresenteerd wordt.  

Omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit najaar met zijn tournee 'ALTIJD NU' het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.

Special guest: Elsa Birgitta Bekman
Met haar onnavolgbaar speelse, soms duistere songs en haar overweldigende videoclips wist singer-songwriter Elsa al behoorlijk internationaal de aandacht te trekken. Helaas maakten de coronamaatregelen het ook haar onmogelijk om haar debuutalbum (Once In My Life, V2) goed te promoten en live te ondersteunen. ‘Al het werk, alle voorbereidingen, de hele flow waar je inzit – het leek als een pudding in elkaar te zakken, als in een hele nare droom.’ Hoogste tijd dus om de droom weer richting een happy end te sturen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Rick de Leeuw
  • Elsa Birgitta Bekman
Hqdefault 210423 104728

Rick De Leeuw

Laat Het Achter Je

Hqdefault 210715 122527

Elsa Birgitta Bekman

Waiting For You

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma