Programma
Resavoir Persfoto LR

Resavoir

Resavoir

Sunday 19 April 2020

Sunday 19 April 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

(English info below)

Nederlands: Het concert van Resavoir op 19 april 2020 is helaas afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. 

English: The April 19th, 2020 concert of Resavoir is cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo

=============

This concert is presented by Paradiso & Super-Sonic Jazz

Resavoir is de gloednieuwe, jazzband uit Chicago rondom de jonge trompettist en bandleider Will Miller. Miller verwierf de afgelopen jaren bekendheid als trompettist  en producer van indieband Whitney, maar is daarnaast ook veelgevraagd muzikant in de hiphopscene. Zo werkte hij o.a. samen met Chance The Rapper , A$AP Rocky en Mac Miller. Sinds 2019 vormt hij zijn eigen jazzband Resavoir, waarmee hij ook meteen een alom bejubeld debuutalbum uitbracht. Het album, waarop hij met 18 verschillende muzikanten samenwerkt, kreeg een 8,2 (!) van Pitchfork. 

Resavoir put inspiratie uit genres als pop, funk en elektronica en de muziek van thuisstad Chicago, de geboortegrond van vele iconische jazz- en funkbands. Resavoir wordt geroemd om hun unieke, eigentijdse en spirituele nu-jazz geluid. Op zondagmiddag 19 april zie je hen voor het eerst in Nederland in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Resavoir
Resavoir - Boiler Room Live Session

Resavoir

Live at Boiler Room

Super-Sonic Jazz // Amsterdam

Super-Sonic Jazz was founded in Amsterdam in 2017 and presents contemporary artists within the universe of jazz music; open minded and free spirited jazz, hiphop, soul, electronic music and improv. 

Super-Sonic Jazz // RECORD LABEL
Super-Sonic Jazz // ANNUAL FESTIVAL
Super-Sonic Jazz // CONCERT PROGRAMME

Click here to subscribe to our monthly newsletter to stay updated. 

Upcoming Super-Sonic Jazz Events

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma