Programma
Reggae vibrations overview

Reggae Vibrations met U-Brown

Reggae Vibrations met U-Brown

vrijdag 19 januari 2018

vrijdag 19 januari 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 04:00

Film + feest is €10 euro (incl. lidm.)
Feest only: €13.50 (incl. lidm.)
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Let op: voorafgaand aan de clubavond vindt de vertoning van de film 'Shashamane' plaats. Als bezoeker van de filmvertoning kun je gratis de clubavond bezoeken. 

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en elke editie een special guest. Tijdens de 12e editie hebben we U Brown: 

Deze uit Kingston afkomstige dj en toaster ontdekte zijn liefde voor muziek op jonge leeftijd. Als puber begon hij voor een soundsystem te werken, waar zijn talent voor toasten al snel zichtbaar werd. Zijn doorbraak kwam in 1975, toen hij, nog geen 20 jaar oud, de beroemde dj Uroy mocht vervangen. Niet lang daarna nam producer Bunny Lee zijn eerste album op met Huford, Satta Dread. Zijn grootste bekendheid vergaarde hij met zijn 12-inch disco mix platen, die niet alleen overal in Jamaica, maar ook in Amerika en Engeland veel werden gedraaid. Hij richtte zijn eigen platenlabel op en eind jaren zeventig tekende hij bij Virgin. Bij dit label produceerde hij in 1982 zijn grootste hit, Tu Sheng Peng, een bewerking van This World Were Mine van Dennis Brown. Na omzwervingen via Londen en Miami kwam hij begin jaren tachtig weer terug in zijn geliefde Jamaica, waar hij tot op de dag van vandaag werkt als dj en producer.

LINE UP:
*U Brown (special guest)
*Madbwoy
*Shashamane Sound
*Spitfire
*Back-a-Wall

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Hqdefault

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma