Programma
Ray fuego

Ray Fuego - Grijs + Fosa YG

Ray Fuego - Grijs + Fosa YG

Saturday 24 March 2018

Saturday 24 March 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is uitverkocht.

Ray Fuego heeft met zijn 20 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd je u tegen kunt zeggen. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” 1 en 2 mixtape samen met GRGY en KC. Eind 2015 bracht hij ook nog een EP genaamd “Siroop ‘N Lottosackas”, en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP. De show in Paradiso staat in het teken van zijn nieuwe album 'Zwart' dat in januari 2018 verscheen.  

Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago dat rondom SMIB heerst. Zijn muziek komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk gaat gepaard met zijn roekeloze mentaliteit en maakt hem een ongeleid projectiel, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang kan houden. 

Voorprogramma: Fosa YG

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Ray Fuego
  • Fosa YG
Op zaterdag 17 maart geeft de Nederlandse rapper Ray Fuego een concert in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam.

Houthakker ft. Yung Nnelg & Tads Thots

Op zaterdag 17 maart geeft de Nederlandse rapper Ray Fuego een concert in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam.

Airco

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma