Programma
QCNH website

Quaker City Night Hawks

Quaker City Night Hawks

maandag 4 november 2019

maandag 4 november 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Quaker City Night Hawks maakt vette rock-‘n-roll met door whiskey gesmeerde zang. Vergelijkingen met ZZ Top en Lynyrd Skynyrd liggen op de loer, maar deze Texanen vergeten nooit een eigentijdse signatuur in hun platen te groeven. Zo worden op derde langspeler ‘El Astronauta’ (2016) blues, soul en invloeden van sci-fi moeiteloos samengesmolten tot een eigengereid geheel. Luisteren naar de Quakers is als met een ronkende tijdmachine naar de seventies reizen om na een groot avontuur toch weer in 2019 te belanden. Precies op tijd om de release van het nieuwe album ‘QCNH’ niet te hoeven missen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Quaker City Night Hawks

Van het Sugar Mountain blog:

Op maandag 4 november geeft de rock-'n-rollband Quaker City Night Hawks een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Mockingbird

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma