Programma
NEW PUSHA PRESS PIC 1

Pusha T

Pusha T

vrijdag 26 mei 2023

vrijdag 26 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Pusha T in Paradiso op vrijdag 26 mei 2023 is verplaatst naar dinsdag 15 augustus 2023. Zie artist statement hieronder. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Artist statement

"Apologies to my European family, but I have to shift my European tour due to production issues. After the overwhelming demand and sellouts it breaks my heart. We can't deliver the show we envisioned within the original timeframe, and you all deserve the full IT'S ALMOST DRY experience. I appreciate your patience, and new dates are announced here. Stay sage and thank you for your support."

Terrence Thornton, ook wel bekend als Pusha T, genoot van zijn doorbaak in de vruchtbare hiphopscene van Virginia Beach. Eerst maakte hij indruk als helft van het rapduo Clipse, maar na jaren aan zijn teksten te slijpen zette hij zijn solocarrière op de kaart. Nadat hij met Clipse al een legendarische status had opgebouwd, tekende de rapper in 2010 bij Kanye West's label G.O.O.D. Music.

Hij bracht vervolgens zijn ingewikkelde woordspelingen en imposante persoonlijkheid naar zijn muziek, waaronder het veelgeprezen en Grammy-genomineerde project 'Daytona' uit 2018. Pusha's nieuwste album 'It's Almost Dry' is hier de opvolger van. Een album over zelfreflectie en tegenstrijdigheid, waarin welvaart als troostprijs wordt gebruikt voor een zwaar verleden en desondanks spijtgevoelens toch niet kunnen worden ontlopen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pusha T
Pusha T - Diet Coke

Pusha T

Diet Coke

It's Almost Dry

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma