Programma
000060

Press Club + CLAMM

dinsdag 16 juli

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Inclusief daglidmaatschap

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Press Club
  • CLAMM

Press Club

De Australische viermans punkformatie Press Club barst van kracht en introspectie. Met de veeleisende zang van frontvrouw Natalie Foster roept de band op tot verandering, en is het de muzikale belichaming van een volledige generatie die vergankelijkheid ervaart. Dit jaar brachten de Australische punkers hun nieuwe single 'No Pressure' uit, welke zich concentreert op het idee dat alle resultaten, maar vooral die met betrekking tot creativiteit, beter zijn wanneer je jezelf niet al te serieus neemt. 

Press Club - No Pressure

Press Club - No Pressure

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

CLAMM

CLAMM is een powerpunktrio uit Melbourne dat met hun muziek de verwarring verkent van jonge mensen die proberen een eerzaam leven te leiden in de wereld. Hun liedjes gaan over het proberen te navigeren door systemen van macht en onderdrukking met behoud van geestelijke gezondheid. Gemeenschap en creativiteit is wat ze hopen te bereiken met hun muziek. Het trio debuteerde in 2021, bracht het jaar erna hun tweede album uit, en voelt sindsdien meer urgentie dan ooit tevoren om die gemeenschap na te streven met hun punkkrachten. Ondertussen heeft de band al het podium mogen delen met onder meer Wolf Alice, Amyl & The Sniffers, The Chats en The Murlocs.

CLAMM - Monday

CLAMM - Monday

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma