Programma
Locking Waacking preselections

Preselections: Locking & Waacking Forever 2022

Preselections: Locking & Waacking Forever 2022

Tuesday 23 August 2022

Tuesday 23 August 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 14:00, Zaal sluit: 18:30, Hoofdprogramma: 15:00

Dit programma is onderdeel van Summer Dance Forever. Summer Dance Forever is een internationaal urban dans- en theaterfestival met battles, workshops, performances, feesten en een seminar, waar dansers van over de hele wereld elk jaar in augustus samenkomen in Amsterdam. Verwacht een dansfeest vol battles (popping, locking, waacking, house dance en hiphop), clubavonden, dansvoorstellingen, workshops, films, seminars en nog veel meer... 

Locking & Waacking Forever is een danscompetitie van internationaal festival Summer Dance Forever waar de 24 beste dansers ter wereld tegen elkaar strijden in deze funky dansstijl.  

Wie deze competitie wil winnen, zal de internationale driekoppige jury moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere danscompetities. Bij andere battles geven juryleden hun oordeel van achter hun tafel, maar bij Summer Dance Forever zijn ook de juryleden niet veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar ook dat betekent geen garantie op winst. De winnaar van de battles verdient eeuwige roem, prijzengeld en mag een volgend event jureren.  

MEE DOEN?  

De registraties en preselecties vinden plaats op dinsdag 23 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battles, moet je je eerst plaatsen in de preselecties eerder op de dag. De top 24 beste dansers krijgen de kans om tegen elkaar te battelen in Paradiso, Amsterdam.  

Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.  

Registratie voor deelnemende dansers: Dinsdag 23 augustus – 12:00  

Start preselectie Locking: Dinsdag 23 augustus: 15:00 - 16:30 (deuren open om 14:00)  

Start preselectie Waacking: Dinsdag 23 augustus: 17:00 - 18:30 

Dit kaartje bevat toegang tot de Locking Forever en Waacking Forever preselecties.

Gratis toegang voor kinderen tot en met 8 jaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Summer Dance Forever 2021

    Locking Forever finale

    Summer Dance Forever 2021

    Summer Dance Forever 2021

    Waacking Forever finale

    Summer Dance Forever 2021

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma