Programma
Popping Battle

Popping Forever Preselections & Battles 2022

Popping Forever Preselections & Battles 2022

donderdag 25 augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 13:00, Hoofdprogramma: 14:00

Dit programma is onderdeel van Summer Dance Forever. Summer Dance Forever is een internationaal urban dans- en theaterfestival met battles, workshops, performances, feesten en een seminar, waar dansers van over de hele wereld elk jaar in augustus samenkomen in Amsterdam. Verwacht een dansfeest vol battles (popping, locking, waacking, house dance en hiphop), clubavonden, dansvoorstellingen, workshops, films, seminars en nog veel meer... 

Popping Forever is een danscompetitie van internationaal festival Summer Dance Forever, waar de 24 beste dansers ter wereld tegen elkaar strijden in een popping stijl. 

Wie deze competitie wil winnen, zal de internationale driekoppige jury moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere danscompetities. Bij andere battles geven juryleden hun oordeel van achter hun tafel, maar bij Summer Dance Forever zijn ook de juryleden niet veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar ook dat betekent geen garantie op winst. De winnaar van de battles verdient eeuwige roem, prijzengeld en mag een volgend event jureren.  

Wil je meedoen aan de battles? Kom langs en schrijf je in voor de preselectie! 

De registraties en preselecties vinden plaats op donderdag 25 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battle, moet je je eerst plaatsen in de preselectie eerder op de dag. De top 24 beste dansers krijgen de kans om tegen elkaar te battelen in Paradiso, Amsterdam.  

Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.  

Registratie voor deelnemende dansers: Donderdag 25 augustus – 11:30  

Start preselectie: Donderdag 25 augustus: 14:00 - 17:30 (deuren open: 13:00)  

Start battle: Donderdag 25 augustus: 17:30 - 23:00 

Dit kaartje bevat toegang tot de Popping Forever preselectie en Popping Forever battle.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Summer Dance Forever 2021

    Popping Forever finale

    Summer Dance Forever 2021

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma