Programma
Pj morton aproved

PJ Morton

PJ Morton

Monday 29 October 2018

Monday 29 October 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

PJ Morton (Paul Morton Jr.), is een Amerikaanse R&B singer-songwriter, muzikant en producer. Zo staat hij sinds 2012 (naast Jesse Carmichael) als toetsenist in de band van Maroon 5. Morton begon in 2010 als een van de crewleden van de band, maar na twee jaar touren, kreeg hij een kans op podium die hij met beiden handen aangreep. 

Op 27 maart in 2012 bracht Morton zijn debuut solo EP uit, genaamd "Following My First Mind" op het bekende Young Money label. Adam Levine en James Valentine staan op de single "Heavy", en label-maatje Lil Wayne levert ook zijn bijdrage aan de EP. Een jaar later bracht Morton zijn debuutalbum uit genaamd "New Orleans". Maar zijn tweede album "Gumbo" bracht PJ Morton maar liefst twee Grammy nominaties! 

Line-up

Bovenzaal

  • PJ Morton
Hqdefault 180503 154636

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma