Programma
PHORIA 01

Phoria

donderdag 18 april

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

De in 2010 opgerichte band Phoria uit Brighton bestaat uit Trewin Howard, James Cheeseman, Ed Sanderson, Seryn Burden en Tim Douglas. De Engelse band staat bekend om hun experimentele en atmosferische geluid. Met invloeden van indie en elektronica brachten ze in 2013 de debuut EP "Yourself Still" uit, gevolgd door het goed ontvangen debuutalbum "Volition" in 2016.

In een verrassende maar naadloze verschuiving in 2020 omarmden ze hedendaagse neoklassieke stijlen met hun nieuwe album Caught A Black Rabbit. Een live sessie opgenomen in het iconische Abbey Road.

Trewin Howard werkt nu als soloartiest en brengt ons de gloednieuwe single "Hark (Re-Imagined)". De release volgt op het 3e studioalbum River Oblivion. Met zijn opnieuw geïmagineerde versie van "Hark" creëert Phoria een werkelijk verbluffend neoklassiek stuk muziek.

Line-up

Club

  • Phoria

Beluister de top tracks

Phoria videoclip

Phoria

Mass (Re-Imagined) Official Video

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma