Programma
Phoenix LR

Phoenix + Sons of Raphael

Phoenix + Sons of Raphael

zaterdag 26 november 2022

zaterdag 26 november 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht. Phoenix geeft één dag eerder, op vrijdag 25 november 2022, ook een concert in Paradiso. Er zijn nog wel tickets beschikbaar voor het concert op vrijdag.

Wachtlijst
We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 

De Franse indiepopband Phoenix geeft op vrijdag 25 en zaterdag 26 november voor het eerst in ruim negen jaar tijd een concert in Nederland. De vierkoppige band Phoenix uit Versailles, Frankrijk brak door aan het begin van dit millennium met succesalbum ‘United’ en het daaropvolgende ‘Wolfgang Amadeus Phoenix’. Nummers als ‘If I Ever Feel Better’, ‘Lisztomania’ en ‘1901’ groeiden uit tot indiepop-evergreens en bracht de band succes wat reikt tot ver buiten de stadsperiferie van Parijs. Phoenix is opvallend populair in de Verenigde Staten: de naam van de band glorieerde groot op de posters van megafestivals als Coachella, Austin City Limits en Lollapalooza. Ook schreef de band mee aan de soundtrack van de recente Sofia Coppola-film ‘On The Rocks’. 

Onlangs bracht Phoenix de single 'Alpha Zulu' uit. Het meest recente album van de band genaamd 'Ti Amo' stamt uit 2017. Nederlandse fans van de band moesten de afgelopen jaren reizen naar buurlanden als België, Frankrijk of Engeland om Phoenix in levende lijve te zien tijdens één van hun schaarse wereldtournees. Hier komt in 2022 gelukkig verandering in: in Paradiso speelt Phoenix hun eerste concert op Nederlandse bodem sinds Pinkpop 2013.

Support act: Sons of Raphael

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Phoenix
  • Sons of Raphael

Phoenix geeft twee concerten in Paradiso: vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022

Phoenix - Alpha Zulu

Phoenix

Alpha Zulu

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma