Programma
Personal trainer

Personal Trainer + Baby’s Berserk + Max Hell

Personal Trainer + Baby’s Berserk + Max Hell

donderdag 25 november 2021

donderdag 25 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:45, Hoofdprogramma: 21:00

Dit programma is verplaatst naar woensdag 2 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Nadat Personal Trainer eerder in 2021 een spraakmakend 24-uur durend optreden via livestream gaf, is het muzikale collectief rondom Willem Smit dit najaar gelukkig weer met een offline show te zien in Paradiso Noord. De band bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kunt kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Global Charming en meer. De eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam in 2019 uit op Holm Front, het label van de Engelse band Sports Team. Personal Trainer speelde met verschillende opstellingen op Into The Great Wide Open, London Calling en Best Kept Secret. De nieuwe EP 'Gazebo' verscheen dit jaar.

Support: Baby's Berserk en Max Hell

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Personal Trainer
  • Baby's Berserk
  • Max Hell

Baby's Berserk

Baby’s Berserk werd gevormd in 2019 en geïnspireerd door 90’s rave cassettes en no wave. Opgericht door Lieselot Elzinga (Modelabel: Elzinga), Mano Hollestelle, ook bekend van Mauskovic Dance Band, en de Canadese Puggy Beales met het idee een nieuwe draai te geven aan underground rave en 90’s housemuziek. Later sloot ook Silia Hollestelle zich aan met wie ze de singels ‘What I Mean’ en ‘Sleepless’ uitbrachten op het Zwitserse label Bongo Joe. De dansbare postpunk van Baby’s Berserk transporteert je naar wazige herinneringen van nachtelijke dansvloeren door middel van spacey analoge synths en basgedreven grooves.

Max Hell

Max Hell is een Amsterdamse indiemuzikant, die optreedt met Nathan Schipper, Lavita Werner en Mirjam Alexander. Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Velvet Underground, David Bowie en Nirvana. De naam 'Max Hell' is trouwens geen pseudoniem, maar staat al sinds Max' geboorte in zijn paspoort.

Gratis met de Indiestadpas 2020/2021

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020 of met de Indiestadpas 2021, die beiden geldig zijn t/m 31 december 2021. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via onderstaande link.

Hqdefault 210831 155711 1

Personal Trainer

Crops

Hqdefault 210831 155711

Personal Trainer

Politics

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma