Programma
Abd64121 IMG 3534

Peace

Sunday 1 September

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Uitgekleed tot een duo, maakt indieband Peace haar terugkeer met nieuwe verbijsterende plannen achter de hand. Zo zal de band, volgens Sam en Harry Koiser, 'gerund worden als één van de grote Italiaanse modehuizen', wat dat dan ook moge zijn. Ze staan bekend om hun combinatie van melodieuze indierock en britpop en zette zichzelf helemaal op de kaart na het uitbrengen van hun eerste EP 'EP Delicious'. In 2023 brachten ze, na een radiostilte van maar liefst acht jaar, twee nieuwe singles uit genaamd 'Happy Cars' en 'Masterpiece'. Dit jaar belooft het duo een nieuw album uit te brengen dat voortborduurt op deze nieuwe releases.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Peace
Peace - Bloodshake

Peace - Bloodshake

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Peace op Spotify

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma