Programma
Paolo Nutini

Paolo Nutini + Brockhoff

Paolo Nutini + Brockhoff

zaterdag 8 oktober 2022

zaterdag 8 oktober 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Max. 4 ticket per bestelling

Er is ook een concert van Paolo Nutini op zondag 9 oktober 2022.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Let op: Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. De hoofdkoper dient zich te legitimeren aan de deur of kan tickets op naam van een vriend zetten na afronden van de aankoop. Tickets worden drie dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 

  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Het is even geleden dat de Schotse Paolo Nutini nieuw werk uitbracht. Na zeven jaar komt de singer-songwriter, bekend van hits als 'Jenny Don't Be Hasty', 'New Shoes' en 'Iron Sky', echter terug met een nieuw album, namelijk 'Last Night In The Bittersweet'. Dit zeventig minuten durende album laat de diversiteit van Paolo's geluid als geen ander horen door rock, post-punk en hypnotiserende Krautrock te mixen met Motorik ritmes en de tijdloze stijl van Ben E. King en Otis Redding.

Support act: Brockhoff

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Paolo Nutini
Iron Sky

Paolo Nutini

Op 8 en 9 oktober staat Paolo Nutini in de grote zaal van Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma