Programma
Web 2

Ocean Alley

vrijdag 6 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 34,30

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Dat Australiërs fijne muziek kunnen afleveren is algemeen bekend, en Ocean Alley is de volgende in de rij die dat komt bevestigen. De zeskoppige band wint steeds meer terrein met hun aanstekelijke, relaxte melodieën en psychedelische surfrock. Op vrijdag 6 september staan ze op het podium van Paradiso.

De band kende voor het eerst enorm succes met het onweerstaanbaar pakkende, met funk doordrenkte nummer "Confidence" uit 2018. Inmiddels hebben ze een toegewijde aanhang zowel thuis als in het buitenland en versterken hiermee hun positie als een van de meest geliefde en invloedrijke bands van Australië. 

Line-up

Grote Zaal

  • Ocean Alley
Ocean Alley

Ocean Alley

Confidence (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma