Programma
Novastar LR

Novastar + RAMAN

Novastar + RAMAN

Wednesday 10 November 2021

Wednesday 10 November 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

De Vlaams-Nederlandse singer-songwriter Novastar maakt dit najaar zijn rentree in Paradiso. Novastar is het pseudoniem van de in Antwerpen residerende muzikant Joost Zweegers. Hij brak aan het begin van dit millennium door en werd bekend door zijn prachtige popballades waaronder zijn hit ‘Wrong’, die ieder jaar opnieuw de NPO Radio 2 Top 2000 wordt ingestemd. Voor 2021 staat de release van Novastar's zevende studioalbum ‘Holler and Shout’ op de planning én geeft hij op 10 november een concert in Paradiso.

Support: RAMAN

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Novastar
  • RAMAN
Novastar - Deep Are The Eyes

Novastar

Deep Are The Eyes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma