Programma
Norah Jones Approved Image Danny Clinch Photo

Norah Jones

Norah Jones

dinsdag 3 april 2018

dinsdag 3 april 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er geldt een maximum van twee kaarten per persoon.
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Dit concert is uitverkocht

In 2002 maakte Norah Jones naam voor haarzelf met het album ‘Come Away With Me’. Sindsdien heeft ze meer dan 47 miljoen albums verkocht, en 9 Grammy’s gewonnen met solo-albums als Feels Like Home (2004), Not Too Late (2007), The Fall (2009), and Little Broken Hearts (2012). Naast projecten als The Little Willies en Puss N Boots werkte Jones ook samen met artiesten als Willie Nelson, Outkast, Herbie Hancock, en de Foo Fighters voor het compilatie album ‘...Featuring Norah Jones’. Jones weet op een feilloze manier country, folk, rock, soul en jazz met elkaar te combineren. De meest recente plaat ‘Day Breaks’ stamt uit 2016, hierop keert ze terug naar haar jazz roots en speelt ook de piano weer een prominente rol. Tijdens deze show zullen veelgeprezen muzikanten Brian Blade (drums) en Chris Thomas (bass) Jones vergezellen op het podium.

LET OP: Wegens technische redenen moeten wij helaas melden dat het niet mogelijk is om de lift te gebruiken voor, tijdens en na het concert van Norah Jones. Het balkon zal hierdoor lastiger/niet toegankelijk zijn voor mindervalide bezoekers. Wij bieden u echter wel een mooie plek in de zaal zodat u toch kunt genieten van het concert. Indien u gebruikt maakt van een rolstoel en/of afhankelijk bent van de lift voor zitplaatsen hebben wij passende alternatieve maatregelen getroffen om u toch volledig van dienst te zijn. Hiervoor kunt zich melden bij de receptie van Paradiso, toegankelijk via de zij-ingang van het gebouw. Voor meer vragen kunt u bellen met 020 - 626 45 21

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Norah Jones
Norah Jones Youtube Image 2

Come Away With Me

Norah Jones Youtube Image 1

Sunrise

Norah Jones Youtube Image 3

Black Hole Sun (Live Detroit Fox Theatre)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma