Programma
Nicky Elizabeth

Nicky Elisabeth All Night Long

Nicky Elisabeth All Night Long

zaterdag 21 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Nicky Elisabeth is een dj, producer en zangeres, momenteel gevestigd in zowel Amsterdam als Londen. Al op achttienjarige leeftijd begon de Nederlandse haar carrière, en werd ze resident-dj bij De Marktkantine. Nu treedt ze op bij festivals zoals ADE, Awakenings, Tomorrowland en DGTL en brengt ze singles uit op labels als Anjunadeep, Kompakt en DGTL Records. In de afgelopen jaren heeft ze niet alleen een grote fanbase van over de hele wereld verworven, maar heeft haar talent ook lof gekregen van elektronische grootheden zoals TSHA en Solomon.

Op zaterdag 21 september viert ze de release van haar eerste album 'The Way Of Love' met haar eigen show in Paradiso. Tijdens deze eerste solo all-nighter neemt ze luisteraars mee op een reis om haar debuutalbum te ontdekken: de nacht belooft een explosie aan euforische, elektronische pop met sterke melodieën en vocal hooks te worden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nicky Elisabeth
Nicky Elisabeth

Nicky Elisabeth

The Lights

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Nicky Elisabeth

Nicky Elisabeth

Tomorrowland

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma