Programma
Nathaniel rateliff

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats + Slim Cessna's Auto Club

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats + Slim Cessna's Auto Club

woensdag 4 april 2018

woensdag 4 april 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nathaniel Rateliff is een Amerikaanse zanger met een diepe en emotioneel geladen stem, die vanaf zijn negentiende in Denver woont. 'In Memory of Loss' (2010) was zijn debuutalbum onder zijn eigen naam. Daarop staat verfrissende folk, met kleine vleugjes rock, soul en funk. Hiermee toerde hij met Mumford & Sons door Europa. Met zijn zevenkoppige begeleidingsband The Night Sweats maakt Rateliff echter meer up-tempo soul / rhythm & blues met opzwepende live optredens als resultaat. Dit jaar verscheen er een live-album en een heuse kerstsingle is net uit. Daar wordt begin volgend jaar een tweede studioalbum voor Nathaniel en zijn Night Sweats aan toegevoegd.

Op donderdag 5 april is er een tweede concert van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats.

Voorprogramma: Slim Cessna's Auto Club

LET OP: Wegens technische redenen moeten wij helaas melden dat het niet mogelijk is om de lift te gebruiken voor, tijdens en na het concert van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Het balkon zal hierdoor lastiger/niet toegankelijk zijn voor mindervalide bezoekers. Wij bieden u echter wel een mooie plek in de zaal zodat u toch kunt genieten van het concert. Indien u gebruikt maakt van een rolstoel en/of afhankelijk bent van de lift voor zitplaatsen hebben wij passende alternatieve maatregelen getroffen om u toch volledig van dienst te zijn. Hiervoor kunt zich melden bij de receptie van Paradiso, toegankelijk via de zij-ingang van het gebouw. Voor meer vragen kunt u bellen met 020 - 626 45 21

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
  • Slim Cessna's Auto Club
Op donderdag 5 april geeft Nathaniel Rateliff & the Nightsweats een concert in Paradiso in Amsterdam. Op woensdag 4 april is er een extra optreden.

I Need Never Get Old

Op donderdag 5 april geeft Nathaniel Rateliff & the Nightsweats een concert in Paradiso in Amsterdam. Op woensdag 4 april is er een extra optreden.

S.O.B.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma